ponedjeljak, 4. rujna 2017.

PONOVO U ŠKOLI







Danas je započela nova školska godina. Današnji dan posebno je važan za učenike koji su  prvi puta sjeli u  svoje školske  klupe -prvašićima.
Sve nazočne u Osnovnoj školi Ivane Brlić - Mažuranić pozdravila je ravnateljica škole Maja Škraba, gradonačelnica Ana Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice Marija Šafer. Posebno su učenike pozdravili i zaželjeli uspjeh u ovoj školskoj godini gosti iz same županije župan Igor Andrović,
zamjenik župana Darko Žužak te saborska zastupnica Vesna Bedeković. Svi su izrazili zadovoljstvo  i radost što mogu pozdraviti sve nazočne učenike , njihove učitelje a poseban pozdrav upućen je ovogodišnjim prvašićima i njihovim roditeljima.
  Grad Orahovica je uz nabavu besplatnih knjiga , radnih bilježnica i omota za sve učenike škole, prvašićima uručio  platnene vrećice za tenisice, a u toj prigodi gradonačelnica Petin je kazala da kompleti udžbenika nisu darovi, već iskazivanje vjere u najmlađe sugrađane.
Grad  Orahovica  je iz  gradskog proračuna za kupnju udžbenika, radnih bilježnica i omota, izdvojio 191.000,00 kn. Uz  kupnju knjiga, gradska vlast se  pobrinula  i da putem donatora Zagrebačke banke,osigura platnene vrećice za prvašiće te da  osnovna škola u Orahovici dobije šest računala. (G.J.)


galerija fotografija




















   








Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.